Chery Ego - je ime vozila koje je već označilo novu eru u klasi kompaktnih vozila. Ispostavilo se da je Ego pravi kosmopolita. Ovaj automobil je konstruisan zajedno sa inženjerima iz Detroita, a dizajn je razvila čuvena italijanska dizajnerska kuća Bertone. Kao rezultat toga, imamo praktičan, skladan i moderan dizajn. Glavni princip stila ovog dizajna je kombinacija savremene tehnologije i efikasnosti.

Pre nego što je Chery Ego pušten u prodaju, uspešno je prošao oko 30 sertifikovanih testova, kao što su test o pouzdanosti pri velikoj brzini na 200.000km i sveobuhvatni test na 100.000km.

Snagu ovog automobila obezbeđuje ACTECO motor sa 16 ventila, zapremine 1.3l i 83KS. Motor je konstruisan zajedno sa austrijskim AVL-om, kompanijom koju vode prominentni evropski, američki i azijski inženjeri. Ego je položio stroge međunarodne testove: testovi na putu od 3 miliona kilometara i 10.000 sati neprekidnog rada motora. Chery Ego ima manuelni menjač koji se sastoji od petostepenog prenosnika i kvačila sa hidrauličnim diskom.

Paket opreme koji će biti dostupan u Srbiji za automobil Chery Ego uključuje: klima uređaj, električne podizače stakala napred i pozadi, električne retrovizore, branike i ručke u vratima u boji vozila, sedišta u štofu podesiva u 4 smera, deljivu zadnju klupu 60/40, CD/MP3 player sa USB interfejsom, 4 zvučnika, servo upravljač, zadnje parking senzore, štitnik za sunce sa ogledalom za suvozača, držač za čašu, daljinsko centralno zaključavanje, električno podešavanje prednjih svetala, aluminijumske felne sa pneumaticima 175/60 R14, halogena prednja svetla, zadnji spojler u boji vozila, krovne nosače, putni kompjuter, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, disk kočnice napred/doboš pozadi, letva volana sa funkcijom upijanja energije pri sudaru, ABS+EBD, alarmni uređaj sa imobilajzerom, prednja svetla za maglu.

Specifikacije

Oprema i opcije

Galerija slika

Cenovnik

Dilerska mreža

Servisna mreža

Garancija

 
 
 
Copyright © 2010 Chery Inc. All Rights Reserved