Aktuelno

Chery će investirati 350 miliona dolara u istraživanje i razvoj kako bi sagradio osnovni tehnološki razvoj konkurentnosti
07.04.2010.

Na početku 2010. god., Chery je u Pekingu  pokrenuo projekat „Intenzivna kultivacija 2009“.

Što se tiče godišnjeg plana jasno je navedeno da će Chery razviti tradicionalnu automobilsku tehnologiju i nove energetske tehnologije istovremeno: Chery će nastaviti svoje napore na jačanju istraživanja i razvojne sposobnosti, a posebno će na unapređenju tehnologije testa postići pomake u osnovnim oblastima tehnologije kao što su motor i automatski menjač itd.,i u isto vreme, ubrzati proces industrijalizacije i marketizacije novih energetskih tehnologija.

Po planu se takođe predlaže da cilj prodaje u 2010. godini obezbedi 0,7 miliona i da se zalaže za 0,9 miliona jedinica.

Prema planu kompanija Chery je najavila da će u 2010. godini, Chery investicije u istraživanje i razvoj  dostići 350 miliona dolara, koje su procenjene na iznos od 4,8% od ukupnog prihoda godišnje.

Chery će izgraditi najveću auto laboratoriju Azije  i jačaće suštinu konkurentnosti kroz  mogućnosti istraživanja i razvoja.  

Osnivanje najveće laboratorije automobila Azije povećava osnovu tehnologije istraživanja i razvoja.

26. februara, izgradnja nove baze Chery istraživanja i razvoja  u Wuhu, Anhui Kina, zvanično je počela sa radom,  postaće najveća auto laboratorija Azije i moći će da primi 15.000 profesionalnog osoblja za istraživanje i razvoj, uključujući 7.000 kvadratnih metara centra za test i analizu, 5.000 kvadratnih metara centra za dizajn, 500 miliona kvadratnih metara probnih fabrika, naglašavajući jačinu u konstrukciji.

U 2010.god. po tehnološkim aspektima, Chery će se fokusirati na poboljšavanje prodora u osnovim  tehnologijama, kao što su ocenjivanje tehnologije kapaciteta i motora, automatskih menjača itd., za vreme ubrzanog procesa industrijalizacije i marketizacije novih energetskih tehnologija kao i na istovremenom razvoju  konvencionalnih i novih energetskih vozila.

Laboratorija će postepeno formirati sposobnost 6 eksperimenata, uključujući komponente, NVH akustike, vozila za zaštitu energije i zaštitu životne sredine, putna vozila, pogon, pasivne bezbednosti (sudar) itd.

Nakon druge i treće faze projekata laboratorije su završene, to će formirati više eksperimentalnih sposobnosti uključujući i elektromagnetnu kompatibilnost (EMC) laboratorije, testiranje materijala i sposobnost merenja.
Laboratorija će omogućiti „zeleni prolaz“ za Chery budućnost sa aspekta savladavanja osnovnih tehnologija i poboljšanja kvaliteta proizvoda, što omogućava ukupnu lidersku poziciju za Chery u tehnologiji proizvoda.

Pretsednik Chery kompanije, gospodin Yin Tongyue je rekao na otvaranju „ nova baza će ovladati osnovom tehnologije i održaće orjentisanu industrijalizaciju kao svoju odgovornost, izvodivši originalno istraživanje i razvoj i dalekovidnu tehnologiju gotovih vozila, motora, menjača i ključnih komponenti.

17 novih modela će biti lansirano uz pomoć nove tehnološke snage.

U 2010.god. ukupno od 17 novih modela u okviru četiri Chery brenda uključuju M14 sportski auto i Fulwin 2 hatchback Chery brenda, G3 i G6 Riich, X5 i H5 Rely, i nekoliko drugih proizvod.

Po planu Chery će imati bolje tehnološke sposobnosti kako bi podržao svaki brend i model.

Chery će dodatno povećati prosek prodaje i profitabilnosti pojedinačnog modela kao i efikasnu kontrolu bilansa između kvaliteta i cena.
Pored novih automobila, Chery menjač i motor će postići veliki napredak ove godine. Nova generacija CVVT motora i CVT menjača zvanično će  debitovati na Riich G3 koji dolazi na kinesko  tržište u maju ove godine.

Riich G3 je vrhunski ima 3 opcije motora 1.6l, 1.8l i 2.0l, koji su nove generacije Chery motora, koristeći CVVT tehnologiju.

Chery CVT menjač je takođe prvi među domaćim kineskim brendovima koji ostvaruje industrijalizaciju.

Poznato je da će od 9 novih Chery motor proizvoda (uključujući benzinske i dizel motore),  doći na tržište ove godine, sa proizvodima koji pokrivaju tehnologiju VVT, GDI (tehnologija direktnog ubrizgavanja benzina), kompresor i mnoge druge napredne tehnologije.

U smislu novih energetskih, 3 nove tehnologije, ISG jak hibrid, hibridno vozilo na električni pogon (PHEV) i električno vozilo (EV) prihvatiće industrijalizaciju i imaće  6 ISG, PHEV i EV  modele koji će se pojaviti u 2010.godini, prihvativši nove energije tehnoloških prodora.

Arhiva novosti

Cenovnik

Dilerska mreža

Servisna mreža

Garancija

 
 
 
Copyright © 2010 Chery Inc. All Rights Reserved