Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Chery Ego - Pravi kosmopolita!  

Chery Ego je mali gradski automobil koji će vam se dopasti već na prvi pogled! Ovaj automobil je konstruisan zajedno sa inženjerima iz Detroita, a dizajn je razvila čuvena italijanska dizajnerska kuća Bertone. Kao rezultat toga, imamo praktičan, skladan i moderan dizajn. Glavni princip stila ovog dizajna je kombinacija savremene tehnologije i efikasnosti.

Snagu automobila obezbeđuje ACTECO motor sa 16 ventila, zapremine 1.3l i 84KS. Konstruisan je u saradnji sa austrijskim AVL-om, kompanijom koju vode eminentni evropski, američki i azijski inženjeri. Ovaj motor odlikuje velika trajnost, snaga, mala potrošnja goriva i veoma tihi rad.

Za konstruisanje ogibljenja je bila zadužena poznata britanska kompanija Lotus, što je učinilo da Ego bude izrazito stabilan, agilan i “smiren” na putu. Chery Ego ima manuelni menjač koji se sastoji od petostepenog prenosnika i kvačila sa hidrauličnim diskom i servo upravljač koji mu omogućava odličnu upravljivost. Celokupnu elektroniku na ovom modelu je radio nemački Bosch.

Sva oprema i stopa pasivnih i aktivnih sistema bezbednosti u vozilu Chery Ego ispunjavaju stroge zahteve bezbednosti u Evropi i SAD-u. Pre nego što je Chery Ego pušten u prodaju, uspešno je prošao oko 30 sertifikovanih testova, kao što su test o pouzdanosti pri velikoj brzini na 200.000 km, sveobuhvatni test na 100.000 km, testovi na putu od 3 miliona kilometara i 10.000 sati neprekidnog rada motora.

Ako se uzme u obzir i to da osnovni paket opreme između ostalog sadrži: klima uređaj, električne podizače stakala napred i pozadi, električne retrovizore, CD/MP3 player sa USB interfejsom, 4 zvučnika, servo upravljač, daljinsko centralno zaključavanje, električno podešavanje prednjih svetala, halogena prednja svetla, putni računar, letvu volana sa funkcijom upijanja energije pri sudaru, ABS+EBD, alarmni uređaj sa imobilajzerom, shvatićete da je Chery Ego upravo ono što ste tražili!

Garancija 3 godine ili do 100.000 pređenih kilometara!

Galerija slika

Video galerija

Specifikacije

Paketi opreme

Dodatna oprema

PDF katalog

Cenovnik

Garancija

Dilersko-servisna mreža

Linkovi

Copyright © 2014 Chery Inc. All Rights Reserved