Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Chery Tiggo - Izdržljiv i snažan!

Chery Tiggo je SUV vozilo koje ima izražajni stil i univerzalnu udobnost. Klasična konstrukcija gradskog terenca je usavršena u vodećim kompanijama automobilskog inženjeringa (Lotus, Mitsubishi, AVL, Mira) i upravo zato poseduje veliku izdržljivost i snagu koja se ne može zanemariti.

Dizajn eksterijera automobila Tiggo kombinuje elemente već dokazanih terenaca ove klase, ali Tiggo ide i korak dalje. Ovo veliko vozilo svojim putnicima nudi najviše prostora u kabini. Veoma prostran, ovaj automobil lako pruža komfor za pet osoba. Sedišta su veoma pažljivo  ergonomski  projektovana. Sistemi izolacije buke pružaju jedinstveno zadovoljstvo pri vožnji kako za vozača, tako i za sve putnike.

Snagu automobila obezbeđuje ACTECO motor sa 16 ventila, zapremine 1.6l i 2.0l sa 120 odnosno 140 KS. Konstruisan je u saradnji sa austrijskim AVL-om. Ovaj motor odlikuje velika izdržljivost, trajnost, snaga i veoma tihi rad.

Za konstruisanje ogibljenja je bila zadužena poznata britanska kompanija Lotus, što je učinilo da Tiggo bude izrazito stabilan, agilan i “smiren” na putu. Tiggo se isporučuje sa petostepenim manuelnim, ili sa četvorostepenim automatskim Renault-ovim menjačem. Celokupnu elektroniku na ovom modelu je radio nemački Bosch.

Izrazito dug spisak opreme već kod osnovnog modela čini da Tiggo bude prvi izbor pri kupovini gradskog terenca. Trogodišnja garancija na celo vozilo, obezbeđen lager rezervnih delova i široka mreža prodajno- servisnih centara je osnova pouzdane, udobne i bezbrižne vožnje.

Garancija 3 godine ili do 100.000 pređenih kilometara!

Galerija slika

Video galerija

Specifikacije

Paketi opreme

Dodatna oprema

PDF katalog

Cenovnik

Garancija

Dilersko-servisna mreža

Linkovi

Copyright © 2014 Chery Inc. All Rights Reserved