Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

CHERY TENGO SEDAN
Pravi izbor za Vas i Vašu porodicu!

Chery Tengo je po mnogima najatraktivniji automobil u okviru Chery brenda. Tengo drži korak sa svetskim trendovima kada je u pitanju dizajn i kada su u pitanju tehničke performanse. Za dizajn ovog modela angažovan je italijanski studio Pininfarina, poznat i po uspešnoj saradnji sa brendovima kao što su Ferrari i Maserati. Stoga, ne iznenađuje zašto dinamičan i moderan izgled ovog vozila predstavlja savršen spoj otmenog enterijera i elegantnog evropskog stila.

Tengo sedan se svojim dimenzijama ističe kao daleko prostraniji i komforniji model u odnosu na ostale sedane iste klase. U poređenju sa drugim sedanima, Chery Tengo ima daleko veći gepek, savršen za potrebe velike porodice.

Snagu ovog automobila obezbeđuje ACTECO motor sa 16 ventila, zapremine 1.6l i 120KS. Konstruisan je u saradnji sa austrijskim AVL-om, kompanijom koju vode eminentni evropski, američki i azijski inženjeri. Ovaj motor odlikuje velika trajnost, snaga i veoma tihi rad.

Visok kvalitet šasije koju je radila britanksa kompanije MIRA i poseban sistem zadnje suspenzije dodatno obezbeđuju udobnost vožnje i veliku manevarsku sposobnost. Za konstruisanje ogibljenja je bila zadužena poznata britanska kompanija Lotus, što je učinilo da Tengo bude izrazito stabilan, agilan i “smiren” na putu. Celokupnu elektroniku na ovom modelu je radio nemački Bosch. Osim toga, dizajnirani su u skladu sa strogim standardima od pet zvezdica za bezbednost, što još jednom ističe izuzetnost Chery modela. Chery Tengo se pravi od kvalitetnog čeličnog lima i u kombinaciji sa programom ESP (elektronski program stabilnosti) pruža i aktivnu i pasivnu bezbednost na visokom nivou.

Chery Tengo je nesumnjivo automobil koji ima sve kvalitete koje ste oduvek tražili u jednom automobilu, uključujući sve aspekte: dizajn, snagu, performanse i veoma bogatu opremu.

Galerija slika

Video galerija

Specifikacije

Paketi opreme

Dodatna oprema

PDF katalog

Cenovnik

Garancija

Dilersko-servisna mreža

Linkovi

Copyright © 2014 Chery Inc. All Rights Reserved